Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ανώνυμη κάρτα SIM CU Vodafone, δίνει δωρεάν κάθε μήνα 600 ΜΒ & 600’ προς CU χωρίς να βάλεις κάρτα.
60.00 $
Προσθήκη

Ανώνυμη Κάρτα SIM Vodafone CU

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε την ανώνυμη κάρτα SIM CU της Vodafone και να την παραλάβετε ενεργοποιημένη, εκμεταλλευτείτε την προσφορά που σας δίνει για ένα έτος 600 MB + 600' προς CU κάθε μήνα χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας, δίχως να είστε φοιτητές. Αντιμετωπίστε μια για πάντα την τηλεφωνική παρενόχληση και τις ανεπιθύμητες επαφές, έχοντας ανώνυμη SIM εμποδίζετε τον εντοπισμό του αριθμού σας, καθιστώντας δυσκολότερη την παρακολούθηση της συνομιλίας, της θέσης και των δεδομένων  σας. Μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση για όσους επιδιώκουν να διατηρήσουν την ανωνυμία και την ησυχία τους.

Μια ανώνυμη SIM μπορεί να προστατεύσει την ιδιωτικοτητα σας όταν χρησιμοποιείτε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας, online τραπεζικές υπηρεσίες η ανταλλακτήρια crypτο, γιατί δεν συνδέεται άμεσα με εσάς. Είναι γνωστό ότι αυτές οι εταιρείες πωλούν τα δεδομένα σας, όπως και πολλές φορές γίνονται στόχοι κυβερνοεπιθέσεων με αποτέλεσμα να κλαπούν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών τους, οι οποίοι στην συνέχεια δέχονται στο τηλέφωνο τους παραπλανητικά μηνύματα από απατεώνες.

Η χρήση ανώνυμης SIM κάρτας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για δημοσιογράφους και ακτιβιστές προστατεύοντας τους από ανελεύθερα καθεστώτα και επιχειρηματικά καρτέλ. Η επιλογή μιας τέτοιας κάρτας SIM επιτρέπει να επικοινωνούν και να δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο χωρίς να δίνουν τον προσωπικό αριθμό τηλεφώνου ή την τοποθεσία τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους δημοσιογράφους και τους ακτιβιστές από πιθανές απειλές ή παρενοχλήσεις από τρίτους που θέλουν να τους φιμώσουν.
Επιστροφή στο περιεχόμενο